All inclusive Circuitrijden Open Pitlane Alcarras

All inclusive Circuitrijden Open Pitlane Alcarras

april 2019 open pitlane Alcarras

Ook in 2019 organiseren wij weer een hele week ( 5 dagen) onbeperkt vrij rijden op het prachtige circuit ALCARRAS te Spanje volgens ons open pitlane concept!

van maandag 22 t/m 26 april 2019

Dit unieke concept biedt jouw 5 dagen lang vrij rijden middels het open pitlane principe. Je bent dus niet gebonden aan sessies maar mag het circuit op wanneer je wilt. Geen druk, gewoon rijden wanneer het je uitkomt, dus (heel) veel tijd om te oefenen, je motorfiets af te stellen of om tussendoor lekker te rusten en te genieten van het fraaie weer en de kunsten van anderen.

Het evenement is geschikt voor beginnende en ervaren rijders en je rijdt op één van de mooiste circuits van Spanje.

Je ontmoet daar een relaxte groep mensen bestaande uit beginners en ervaren rijders. Mensen die bereid zijn elkaar te helpen. Er is voldoende ervaring aanwezig om je verder te helpen in het rijden op het circuit.

Kamperen/Overnachten

Er kan gecampeerd worden op het rennerskwartier of in de slaapruimtes boven de pitboxen.
Er is een cateraar  die de innerlijke mens verzorgt. Ontbijt, Lunch en Diner is allemaal inclusieve! Het staat je natuurlijk vrij om een hotel te boeken in de omgeving maar de gezelligheid speelt zich op en rond het circuit af.

Heb je geen dedicated racer?

Ook dan is het een heel goed idee om mee te gaan. Het is namelijk niet nodig een echte racer te bezitten, ook met je wegmotor ben je heel erg welkom en kun je fantastisch rijden op het circuit. Het voordeel is zelfs dat je ook de omgeving op je motor kunt gaan verkennen.

Wat kost het?

5 hele dagen vrij onbeperkt vrij rijden ( open Pitlane)
incl een plaats in een pitbox.
Incl slaapplaats in slaapruimte boven de pitboxen.
incl ontbijt, lunch en diner.
 

 

Zonder transport motorfiets Inclusief transport motorfiets

€ 915,=

€ 1.265,=

Je regelt zelf je reis (heen en terug) naar Alcarras voor jezelf en je motor en spullen . Wij zorgen voor vervoer (heen en terug) van je motor en spullen (*) naar Alcarras.

Je regelt zelf je reis (heen en terug) naar Alcarras.

(*) Banden, onderdelen, pak,Helm  etc