All inclusive Circuitrijden Open Pitlane Cartagena 2018

Lees verder

Oktober 2018 open pitlane Cartagena

Ook in 2018 organiseren wij 4 dagen vrij rijden op het prachtige circuit Cartagena te Spanje!

Dit unieke concept biedt jouw 4 dagen lang vrij rijden middels het open pitlane principe. Je bent dus niet gebonden aan sessies maar mag het circuit op wanneer je wilt (Circuit is open van 10:00 tot 18:00). Geen druk, gewoon rijden wanneer het je uitkomt, dus (heel) veel tijd om te oefenen, je motorfiets af te stellen of om tussendoor lekker te rusten en te genieten van het fraaie weer en de kunsten van anderen.

Het evenement is geschikt voor beginnende en ervaren rijders en je rijdt op één van de mooiste circuits van Spanje.

Kamperen

Er kan gecampeerd worden op het rennerskwartier of zelfs in de pitboxen. Er gaat een cateraar mee die de innerlijke mens verzorgt. Ontbijt, Lunch en Diner is allemaal inclusieve! Het staat je natuurlijk vrij om een hotel te boeken in de omgeving maar de gezelligheid speelt zich op en rond het circuit af.

Heb je geen dedicated racer?

Ook dan is het een heel goed idee om mee te gaan. Het is namelijk niet nodig een echte racer te bezitten, ook met je wegmotor ben je heel erg welkom en kun je fantastisch rijden op het circuit. Het voordeel is zelfs dat je ook de omgeving op je motor kun jgaan verkennen. Cartagena ligt in het zuidoosten van het Iberisch schiereiland aan de middelandse zee en is uitermate geschikt voor een rondrit op je motor!

Wat kost het?

Zonder transport motorfiets Inclusief transport motorfiets

€ 749,=

€ 1.149,=

Je regelt zelf je reis (heen en terug) naar Cartagena voor jezelf en je motor en spullen (*) naar Cartagena. Wij zorgen voor vervoer (heen en terug) van je motor en spullen (*) naar Cartagena.

Je regelt zelf je reis (heen en terug) naar Cartagena.

(*) Banden, onderdelen, pak etc

Linkjes