Winteractie onderhoudsbeurt motor - Rinket Motorsport

Winteractie 2022

Waarom

Het seizoen is alweer een tijdje afgelopen, terwijl voor sommigen het motorrijden nu pas echt begint! Voor iedereen, of je nu stopt of doorrijdt, zorg dat je motor in goede conditie is of blijft. Zo zorg je ervoor dat je langer, veiliger en met meer plezier kunt rijden.

Wat

Voor de doorrijder en de mensen die voor winterstalling kiezen hebben wij een twee
verschillende aanbiedingen:

  • Basis beurt inclusief verse Motul motorolie, een nieuw oliefilter, verse remvloeistof voor en achter, verse koppelingsvloeistof (wanneer van toepassing), een scheut brandstof conserveermiddel in je tank en natuurlijk een grondige controle van alle vitale delen kost deze winter slechts € 129,=
  • Uitgebreide (grote) onderhoudsbeurt (al het bovenstaande van de basisbeurt) en aangevuld met kleppen stellen, synchroon stellen carburateurs of afstellen injectie, montage nieuwe bougies en luchtfilter en een officiële testrun (voor en na de beurt) op onze Tovami testbank etc, kost ca. de € 499,-

Kom en ontdek het resultaat van goed onderhoud met de testrapporten van onze Tovami testbank!

Eventueel halen we je motor op en brengen hem na de beurt weer terug. Of je laat hem bij ons in de winterstalling staan, klik hier voor meer informatie.

Contactformulier

Wat wij bieden

Wij bieden goede service en vakkundig onderhoud voor jouw motor. Wij zijn constant bezig onze technieken te vernieuwen. Omdat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends kunnen wij het beste werk leveren, precies wat jij nodig hebt! Alles wordt met liefde gedaan en geleverd tegen zeer concurrerende prijzen.