Circuitrijden Open Pitlane ParcMotor (5 dagen, All inclusive)

Open pitlane!

Vrij circuitrijden voor ieder niveau - Vrije toegang tot het Circuit ParcMotor

Wanneer?

Van 24 t/m 28 april 2023 (5 volle dagen) organiseren we weer vrij rijden volgens het open pitlane principe op het superprachtige Circuit ParcMotor. Uniek concept!  OPEN PITLANE, vrij circuit voor ieder nivo. MAN of VROUW. Geen sessies maar vrije toegang tot Circuit ParcMotor!

Dit betekent dus dat er vrij gereden kan worden, de gehele dag door! Het evenement is geschikt voor iedereen, van beginner tot ervaren rijder op een van de mooiste circuits van Spanje. Er kan gecampeerd worden op het rennerkwartier of in de pitboxen. We hebben een cateraar mee die de innerlijke mens gaat verzorgen, ontbijt, lunch en diner is all inclusive! Uiteraard is er een bandendienst aanwezig en technische service.

Dit alles voor een zeer interessante prijs incl of excl transport van je motor en bagage. Voor aanmelden of meer info graag even bellen. 06-29036145 of een mailtje naar info@rinketmotorsport.nl

De baan is dagelijks tot ca 18:00 uur vrij beschikbaar voor iedere deelnemer.

Het is de hele dag vrij rijden dus respect voor elkaar is van groot belang! (En elkaar helpen is natuurlijk het mooiste dat er is).

€ 1.149,- Voor vijf dagen open pitlane rijden vijf dagen ontbijt lunch en diner en heeeeel veel fun

€ 1.549,- Incl transport.

  • Inclusief eten en drinken gedurende de gehele week;
  • Inclusief gedeelde pitbox;
  • INCLUSIEF HEEL VEEL PLEZIER.

Layout circuit ParcMotor