Zomeractie onderhoudsbeurt motor - Rinket Motorsport

Zomeractie onderhoudsbeurt 2022

Het is weer zover, het seizoen is weer volop begonnen! Voor iedereen, of je nu bent stopt of doorgereden hebt, geldt dat het belangrijk is dat je motor in goede conditie is of blijft. Zo zorg je ervoor dat je langer, veiliger en met meer plezier kunt rijden.

We hebben twee opties voor je:

Ga met een zeker gevoel de weg weer op en laat ons je motor even lekker vertroetelen.

Opties

  • Basis beurt inclusief verse Motul motorolie, een nieuw oliefilter, verse remvloeistof voor en achter, verse koppelingsvloeistof (wanneer van toepassing), een scheut brandstof reinigingsmiddel in je tank en natuurlijk een grondige controle van alle vitale delen kost deze zomer slechts € 150,=
  • Uitgebreide (grote) onderhoudsbeurt (al het bovenstaande van de basisbeurt) en aangevuld met kleppen stellen, synchroon stellen carburateurs of afstellen injectie, montage nieuwe bougies en luchtfilter en een officiële testrun (voor en na de beurt) op onze Tovami testbank etc, kost ca. de € 499,-

Kom en ontdek het resultaat van goed onderhoud met de testrapporten van onze Tovami testbank!

Eventueel halen we je motor op en brengen hem na de beurt weer terug (Vraag naar de mogelijkheden)!

Wat krijg je bij Rinket Motorsport?

Wat krijg je niet kunnen we beter zeggen. Je krijgt top kwaliteit service en vakkundig onderhoud voor jouw motor. Rinket Motorsport kan alle CDI's en andere systemen van elk merk motor uitlezen en aanpassen. Wij testen bij een grote beurt uw motor altijd op de test bank, voor en na de beurt. Wij kunnen zo een degelijke controle doen van alle systemen zonder afgelied te worden van het verkeer. Voordeel voor jou is dat je dus standaard een verslag krijgt van deze test, voor, en na de grote beurt.

Geen beurt, toch een testrun?

Het is uiteraard ook mogelijk deze testrun zonder grote beurt te doen. Dat kan al vanaf 45,=, je krijgt dan een vermogens uitdraai mee en als je wilt adviseren we je hoe je je motor krachtiger kunt maken.

Wij zijn constant bezig onze technieken te vernieuwen. Omdat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends kunnen wij het beste werk leveren, precies wat jij nodig hebt! Alles wordt met liefde gedaan en geleverd tegen zeer concurrerende prijzen.