Reparatie

Reparatie van je motor

Onze volledig uitgeruste werkplaats staat open voor elk merk en type motor van chopper t/m racer. In de meeste gevallen maken wij met u vooraf een prijsafspraak, dus zonder verrassingen uw motor weer helemaal in topconditie!

Electronische storingen

Brand er een storingslampje? Gebeuren er soms onverklaarbare dingen met je motor? Wij kunnen storingen uitlezen en wissen met onze Texa Navigator TSBs apparatuur. Op deze manier kunnen we snel en efficient de oorzaak van het probleem vaststellen en direct werken aan een oplossing voor het probleem. Wij maken gebruik van originele (of betere) onderdelen bij het reparareren van je motor.

Motor problemen

Een slecht lopende motor, Olie lekkage, een gebroken distributie ketting. Een deel- of gehele revisie van het motorblok, Henk Rinket is je man. Uit en inbouw van het motorblok inbegrepen, je motor is bij ons in goede handen

Banden

Ook voor banden reparatie en vervanging ben je bij Rinket Motorsport aan het juiste adres. Wij leveren alle topmerk banden tegen superscherpe prijzen en monteren deze terwijl je er op wacht.

Henk

Neem contact op met Henk.

Bent u geinteresseerd in dit onderwerp? Neem dan contact op met Henk voor meer informatie.

Henk is de oprichter, directeur, monteur en schoonmaker van Rinket Motorsport. Henk verzorgt tevens de rijvaardigheidstrainingen en de open pitlane evenementen. ;-)

Bel Henk:
06-29036145
Mail Henk:
info@rinketmotorsport.nl