Diagnose

Diagnose

TEXA.   De beste diagnose apparatuur voor alle merken

Wij maken bij onze werkzaamheden gebruik van de TEXA Navigator TXBs apparatuur voor diagnose van je motor. Met deze apparatuur kunnen we vrijwel alle taken uitvoeren die nodig zijn voor een juiste diagnose van eventuele storingen in de electronica.

Hierdoor kunnen we snel de oorzaak vinden van een storing en de bron er van herstellen. Uiteraard kunnen we de storingsmelding ook resetten.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende parameters uit te lezen van de verschillende sensoren aanwezig op je motor zodat we hem goed kunnen afstellen. We kunnen parameters wijzigen, onderdelen activeren, injectie en ontsteking afstellen, configuraties aanpassen en wanneer Texa de fabrikant van de Navigator TXBs een officiele partner is van de fabrikant van je motor dan kunnen we zelfs de software (delen) updaten.

De Navigator TXBs wordt middels een fabrikant specifieke stekker aangesloten op de motorfiets.

Navigator TXBs

Navigator TXBs is de laatste generatie diagnose apparatuur ontwikkeld door Texa voor motoren . Deze geavanceerde apparatuur is de opvolger van de Navigator TXM and Navigator TXB en helpt monteurs bij het professioneel werken aan motoren, scooters, quadts,.

Navigator TXBs wordt rechtstreeks aangesloten op de diagnose stekker van het voertuig en kan door middel van een bluetooth link worden uitgelezen op een PC.

Henk

Neem contact op met Henk.

Bent u geinteresseerd in dit onderwerp? Neem dan contact op met Henk voor meer informatie.

Henk is de oprichter, directeur, monteur en schoonmaker van Rinket Motorsport. Henk verzorgt tevens de rijvaardigheidstrainingen en de open pitlane evenementen. ;-)

Bel Henk:
06-29036145
Mail Henk:
info@rinketmotorsport.nl